Detajet

Sigurim Fizik

2 Pozita
Industria:
Sektori i Sigurisë
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
15 October 2021

Përshkrimi

Grand Store sh.p.k shpall konkurs për vende të lira punë me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita: Sigurim Fizik - 2 Pozita.

Kualifikimet:
-
Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
- Mos te kenë qenë i dënuar apo ndjekur penalisht;
- Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
- Aftësi për të punuar në situata stresuese dhe me orar fleksibil
- Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.
- Të jetë në gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore.

Kandidatët e interesuar mund të dergojnë CV-në me fotografi në e-mail adresën: [email protected] duke shkruar në subjekt: EMRIN, MBIEMRI- SIGURIM FIZIK.
Vetëm aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë.

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme