Detajet

STEWARD NE TRAGETET ITALIANE

2 Pozita
Industria:
Shërbime / Mirëmbajtje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e pakualifikuar
Karriera:
Gjuhët:
Angleze
Patenta e shoferit:

Përshkrimi

Kompania TSTS GROUP në bashkëpunim me kompaninë italiane të trageteve GNV ka hapur aplikimet për pozicionin Steward.

Kriteret e pozicionit:

1.Njohuri të gjuhës italiane/angleze.

2.Pervojë pune sipas pozicionit.

3.Grupmosha 18-40 vjeç.

Kontratat e punës janë me afat 4+-2, te rinovueshme.

Paga bazë duke filluar nga 945 dollar, të gjithë shpenzimet e jetesës,akomodimit, transportit, vizës  mbulohen nga kompania.

Detyrat që bëjnë detarët e punësuar në pozicionin Steward janë si më poshtë:

1.Kamarier;

2.Banakier;

3.Mirëmbajtje kabinash;

4.Recepsion;

5.Lavanderi;

6.Hekurosje etj.

Punësimi detar ju ofron mundësinë e artë të punoni duke udhëtuar dhe kursyer. Imbarkimet në tragetet italiane të linjave të ndryshme fillojnë në periudhën qershor-korrik 2020.
Personat e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV në gjuhën angleze ose italiane tek [email protected] Nr kontakti 0696075888/0672030670

Aplikimet do të trajtohen në përputhje me ligjin ''Mbi trajtimin e të dhënave personale nr. 9887 datë 10.03.2008 të ndryshuar''.

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2010
Numri Stafit1-10

Punë të Ngjajshme