Detajet

Technical Support

1 Pozita
Telkos
Industria:
Specialist / Teknik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Vushtrri
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 October 2020

Apliko

Përshkrimi

Telkos L.L.C shpall konkurs pune për pozitën Technical Support në Vushtrri.

Detyrat dhe pergjegjesite:
- Mirëmbanë shërbimet e ofruara për klientë duke ofruar mbështetje teknike profesionale për klientin.
- Zgjedh problemet teknike që gjenerohën permës tiketave.
- Ofron mbështetje teknike për teknikët në terren.
- Monitoron pajisjet e rrjetit përmes sistemit të monitorimit.

Edukimi dhe përvoja:
- Përparësi kanë kandidatët që posedojnë BSc. në Shkenca Kompjuterike / Inxhinieri kompjuterike;
- Çertifikim në CCNA ose njohuri te dëshmuara në ketë nivel;
- Njohja e mire e gjuhës angleze;
- Të jetë i aftë të punojë në grup dhe në formë individuale;
- Në raste të urgjencave të jetë i gatshëm të punojë jashtë orarit dhe me orar të ndryshueshëm.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në:[email protected]  Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2018
Numri Stafit51-200

Punë të Ngjajshme