Detajet

Vende pune

24 Pozita
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
08 April 2021

Përshkrimi

Korporata Leka Holding me seli në Prishtinë, hapë konkurs për restaurantin Steak House LEKA, i cili do të hapet së shpejti në Lagjen Ulpiana në Prishtinë. Ky restaurant do të jetë fillimi i rrjetit të restauranteve me koncepte ndërkombëtare dhe shumë atraktive për vendin dhe shijen tonë.

Në kuadër të këtij zhvillimi, LEKA HOLDING shpallë konkurs pune për plotësimin e këtyre pozitave:
- Menaxher/e 1;
- Furnizues/e Restauranti 1;
- Kuzhinier/e 6;
- Përgatitës brumërash 3;
- Kamarier/e 6;
- Kasap 2
- Përgatitës sallatash dhe paragjellash 3;
- Mirëmbajtëse e higjienës 2;

Konkursi është i hapur për 15 ditë.
Detyrat dhe përgjegjësitë përcaktohen në bazë të pozitës për të cilën aplikoni. Për të gjitha pozitat kërkohet që të jenë me përvojë pune dhe profesional në pozitat e kërkuara. Pagat do të fillojnë nga 350, 500 deri në 1500 euro, varësisht nga pozita dhe kualifikimi.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë dhe të dërgojnë CV-të e tyre përmes email: [email protected] apo edhe përmes viber në +38349926927.
Ju mirëpresim!

Galleria