Detajet

Vende të lira të punës

9 Pozita
Fishop
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Pa eksperiencë
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
13 April 2021

Përshkrimi

Restaurant Fishop me seli në Prishtinë shpall konkurs për këto pozita:
- Kamarier (3)
- Banakier (2)
- Pjatalares (2) 
- Pastrues (1)
- Ndihmes Kuzhinier (1)

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Bënë përgatitjen e sallatave dhe ushqimeve të tjera përcjellëse;
- Jep ndihmën në kuzhinë duke ndihmuar Kuzhinierin/en kryesor/e;
- Të mbajë gjithmonë paster byfenë;
- Kërkesa të tjera nga stafi;
- Të ketë përvojë të kënaqshme të punës
- Entuziazëm dhe pasion për të ofruar shërbim të shkëlqyer;
- Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve;
- Ambicie dhe motivim.

Kualifikimet:
- Aftesi te shkelqyera komunikimi;
- Aftesi ne pune ekipore - Bashkëpunues/e dhe dëgjues/e i/e mire;
- Aftesi organizative;
- Shkathtësi dhe shpejtësi;
- Kurioz/e dhe dëshirë për të mësuar;
- Pasionant për kuzhinën dhe punën në ekip;
- Ambicie të larta në gastronomi;
- Përvojë e mëparshme e punës në kuzhinë;
- Të ketë të kryer shkollën e mesme;
- E preferuar njohja e gjuhës angleze.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në email adresën: [email protected]
Afati i aplikimit deri me 13 Prill 2021.

Galleria