Detajet

Vozitës

2 Pozita
Industria:
Auto / Paisje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Lipjan
Edukimi:
Student
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
06 November 2020

Apliko

Përshkrimi

KONKURS PUNE


Me qëllim të plotësimit të vendit të punës NTG BLENDI është duke kërkuar kandidatë për pozitën:
Vozitës (2)
Vendi i punës: Njësia Lipjan

Detyrat kryesore:
-Përgaditë dhe ngarkon mallin për dërgim tek blerësi në bazë të fletë përcjelljes-faturës,
-Liferimi i mallit në pikat e paracaktuara
-Vozitja e mjetit motorrik të ndërmarrjes si dhe përgjegjësia për mjetin motorrik kur e drejton atë.
-Përgjegjës për mallin e ngarkuar në mjetin motorrik të cilin e drejton
-Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar dhe mallin e dorëzuar tek klienti
-Bënë dorëzimin e të hollave në baza ditore së bashku me faturën për mallin e shitur,
-Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësit  e NTG Blendi.

Kualifikimet e kërkuara:
-Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme
-Të kenë minimalisht 1 vit experiencë në të njejtin profil pune (përparësi)
-Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip
-Të jetë i gatshëm të punoj nën presion dhe me orar fleksibil
-Të ketë Patent shofer të kategorisë “B” obligative, përparësi kategoria “C”.

CV-në dhe dëshmit për përvojën tuaj mund t’i dërgoni në këtë adresë: [email protected] të plotësuar me pozitën për të cilën aplikoni.
Për info shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit 045 789 777 gjatë orarit 12:00-15:00.


Konkursi do të jetë i hapur deri më date 15.10.2020.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar1990
Numri Stafit51-200

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme