Detajet

Vozitës

3 Pozita
Industria:
Transport / Distribuim
Lloji i Punës:
Projekt / Sezonale / Specifike
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Tjetër
Edukimi:
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Serbo-Kroate
Patenta e shoferit:
CE

Deadline:
23 February 2021

Përshkrimi

Kompania Berisha Transport shpall konkurs pune për :

Pozita e Punës: Vozitës (3)
Shtetet: Turqi, Bullgari, Greqi
Lokacioni: Çagllavicë


Detyrat dhe Përgjegjësitë:
- Bënë transportin e mallrave sipas kërkesës në destinacionet përkatëse
- Kujdeset për automjetin
- Kujdeset për mallërat gjatë transportit

Kualifikimet e nevojshme:
- Të ketë kategorinë CE
- Të ketë përvojë pune
- Të ketë njohuri të Gjuhës Serbo-Kroate ( e domosdoshme)

 Të interesuarit mund të na kontaktojnë në +383 49 488 488

Galleria