Detajet

Zëvendës/e Menaxher/e

1 Pozita
Industria:
Menaxhment
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prizren
Edukimi:
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
15 October 2021

Përshkrimi

Zëvendës/e Menaxher/e

Vendi i punës: Albi Market – PRIZREN

Kualifikimet e kërkuara:
-
Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës;
- Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
- Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;
- Të ketë përvoje pune, në punë të njëjta apo të ngjashme;
- Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në apo plotësuar aplikacionin e Kompanisë dhe ta dërgojnë përmes e-mail adresës në: [email protected] ose mund të dërgohen edhe fizikisht tek zyret e Albi Group në adresën: Zona e Re Industriale, Veternik, Prishtinë si dhe në Albi Market- Galeria Shopping Mall-Prizren.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.
Duke ju falënderuar për aplikim ju njoftojmë se vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me 15 Tetor 2021.

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme