Detajet

Zyrtarë Marketingu

2 Pozita
Industria:
Media, Marketing
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Gjakovë, Gjilan, Pejë, Mitrovicë, Prizren
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
25 September 2021

Përshkrimi

Agjencia e Lajmeve KosovaPost shpallë konkurs:

Dy (2) zyrtarë marketingu ne teren për këto qytete:
Mitrovicë, Prizren, Pejë, Ferizaj, Gjakovë, Gjilan.

Kushtet:
  • Të kënë të kryer se paku shkollën e mesme, (fakulteti, drejtimi i caktuar i preferuar)
  • Të jenë komunikativ/e
  • Të kënë aftesi bindese
  • Të kenë përvojë në marketing

Kandidatet duhet të dërgojnë CV e tyre në email adresën [email protected] dhe per me shume informata na kontaktoni ne keta numra te telefonit 049 569 702 dhe 049 890 321

Konkursi mbetët i hapur nga data 12 shtator 2021 deri me 25 Shtator 2021.

Galleria