Detajet

Zyrtar/e për Furnizim/Logjistikë

1 Pozita
Industria:
Prokurim, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
500-600€ Bruto
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Angleze, Serbo-Kroate
Patenta e shoferit:

Deadline:
25 November 2020

Apliko

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.  

xpuna recruitment për partnerin tonë ndërkombëtar shpall pozitë të hapur të punës për:
Zyrtar/e për Furnizim/Logjistikë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
-          Planifikimi dhe realizim të furnizimit me produkte për të cilat është përgjegjës
-          Analiza të vazhdueshme si dhe optimizim të proceseve furnizuese
-          Kalkulim të çmimeve sipas metodologjisë së vërtetuar
-          Plani i Shitjes
-          Analiza javore dhe mujore e shitjeve të produkteve
-          Planifikimi mujor i shitjes
-          Planifikimi i sasive/porosive dhe optimizimi i stoqeve nga furnitorët vendas/importi;
-          Organizimi i importeve, licencave të importit, koordinimi/bashkëpunimi me agjentët e mallrave, agjensitë shtetërore,
-          Koontroll i rregullt i planeve/realizimeve mujore;
-          Rolling (planifikimi i stokut/sasisë) të mallrave të importit;
-          Raport i afateve kritike;
-          Analizat e shitjeve të artikujve të rinjë/prova
-          Raportet – javor/mujore mungesë e stokut;
-          Raport ditor/javor/mujor për artikuj që nuk janë dorëzuar
-          Detyrat e tjera me kërkesë të mbikëqyrësit,menaxhmentit

Kualifikimet e kërkuara:
-          Kandidati/ja duhet të jetë në studime apo i/e diplomuar në Arsimin Universitar;
-          Të ketë njohuri të mirë të gjuhës Angleze (në shkrim dhe në të folur);
-          Të ketë përkushtim dhe interesim për të mësuar;
-          Shkathtësi të mira të komunikimit;
-          Njohuri të mira të punës me kompjuter (Word, Excel dhe Internet Explorer);
-          Të jete dinamik, fleksibil, kreativ dhe i/e gatshëm për punë në ekip.
-          Çdo kualifikim tjetër do të konsiderohet si përparësi.
 
Si të aplikoni ?
Të gjithë kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë përmes butonit "APLIKO" të platformës xpuna apo përcjellin CV-në e tyre në emailin: [email protected]

Galleria