Detajet

Zyrtare për Shërbim ndaj Klientit (Rental Agent)

1 Pozita
Industria:
Administrativ / Logjistik, Shërbimi ndaj klientit / Call Center, Shërbime / Mirëmbajtje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
300-400€ Bruto
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
23 October 2020

Apliko

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.

xpuna recruitment për partnerin tonë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës shpall pozitë të hapur të punës për:
Zyrtare për Shërbim ndaj Klientit (Rental Agent)

Lokacioni: Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës
Orari: Paradite / Pasdite

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
- Prezantimi i ofertave, kostove të rentës, disponushmërisë së veturave
- Adresimi i kërkesave të klientëve rreth rezervimeve dhe çmimeve të veturave
- Plotësimi i dokumenteve të nevojshme dhe pranimi i pagesës nga klienti
- Kontrollimi i rezervimeve dhe përgatitja e veturave për rezervimet

Kriteret e përgjithshme
- Të ketë eksperiencë pune ( Së paku 1 vit)
- Njohja e gjuhës angleze 
- Aftësi të mira komunikimi dhe seriozitet në punë
- Të jetë fleksibile në orar 

Si të aplikoni ?
Të gjithë kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë përmes butonit "APLIKO" të platformës xpuna apo përcjellin CV-në e tyre në emailin: [email protected]

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2020
Numri Stafit1-10

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme