Kolegji Europian i Kosovës sjell trajnimin “Investimet në bursat ndërkombëtare” për të gjithë të interesuarit për të mësuar se si të fitojnë para përmes investimeve në kompanitë më të njohura përmes bursave ndërkombëtare si NYSE, NASDAQ, LSE apo FSE.

A keni dëgjuar për Warren Buffet? Atëherë e dini se e gjithë pasuria e tij bazohet në investime me vlerë të cilat pas shumë vitesh e ranguan si personin më të pasur në botë. E pikërisht një trajnim të tillë, e sjellë për herë të parë në Kosovë, Kolegji Europian i Kosovës duke synuar që të ju mësoj bazat e investimeve në bursat ndërkombëtare (New York Stock Exchange, Nasdaq, London Stock Exchange etj) të cilat ju japin një mundësi që të krijoni të hyra duke aplikuar në praktikë thënien e famshme “Mëso si paraja të punoj për ju dhe jo ju për paranë.”

Ky trajnim ju dedikohet të gjithë atyre personave të cilët dëshirojnë të mësojnë si të hulumtojnë, vlerësojnë dhe investojnë në kompani të suksesshme përmes të cilave mund të krijojnë profit sot, nesër apo pas 10 vitesh.

Programi është i ndarë në 6 module: Bazat e Investimit në Stocks; Hyrja në Stock Trading; Hapat për të qenë të suksesshëm në investime; Si të hulumtoni & vlerësoni stocks; Krijimi i një super portfolio dhe Platformat (brokeri) përmes të cilave të investon. Modulet të cilat realizohen përgjatë 5 javëve nga trajnerë me eksperiencë +15 vjeçare në industri përmes ligjeratave praktike, ushtrimeve dhe analizimit të rasteve.

Trajnimi do të filloj të Shtunën me 6 shkurt dhe realizohet çdo të shtunë në orar 09:00h – 14:30h për plot 5 javë.

Lexo më shumë informata lidhur me trajnimin: http://www.eck-edu.org/?id=32&t=38 apo kontaktoni Kolegjin Europian të Kosovës në 038 22 28 28 / 044 97 28 28 / 049 87 28 28 

Artikull i sponsoruar