Politika e privatësisë për xpuna.com

Në xpuna, me qasje në xpuna.com, një nga përparësitë tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban llojet e informacionit që mblidhen dhe regjistrohen nga xpuna.com dhe si i përdorim ato.

Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni në [email protected]

Kjo politikë e privatësisë vlen vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në sajtin tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata ndajnë dhe/ose mbledhin në xpuna.com. Kjo politikë nuk është e zbatueshme për çdo lloj informacioni që ndahet apo mbledhet offline ose përmes kanaleve të ndryshme përveq sajtit xpuna.com

Pëlqimi
Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni këtë rregull me politikën tonë të privatësisë dhe pranoni kushtet e saj.

Informacionet që mbledhim
Informacioni personal që ju kërkohet të jepni dhe arsyet pse ju kërkohet t'i siguroni ato, do t'ju bëhen të qarta për ju në pikën që ne ju kërkojmë të jepni informacionin tuaj personal.Ne mbledhim dhe përpunojmë informacione rreth jush:

 • Mbiemri
 • Emri;
 • Gjinia;
 • Ditëlindja;
 • Emri i përdoruesit;
 • Adresa e banimit;
 • Numri i telefonit;
 • Adresa elektronike;
 • Profili publik i rrjeteve sociale
 • Informacioni rreth shfletuesit dhe pajisjes: Adresa IP, adresa MAC, ID e Google Ad, identiteti për reklamuesit (ID e pajisjes);
 • Informacioni rreth regjistrit të serverit;
 • Të dhënat e përdorimit të aplikacionit;
 • Të dhënat personale rreth Aktiviteti/Angazhimit (p.sh. të dhënat dhe koha e aktivitetit në sajtet përkatëse, numri i vizitave në sajt, cilat artikuj janë klikuar).
 • CV
 • Fotografi

Nëse na kontaktoni direkt, ne mund të marrim informacion shtesë për ju, siç janë emri juaj, email adresa, numri i telefonit, përmbajtja e mesazhit dhe/ose fajllit të bashkëngjitur që na dërgoni, dhe çdo informacion tjetër që zgjidhni ta jepni. Kur regjistroheni për një llogari/profil, ne mund të ju kërkojmë informata të tilla si emrin, emrin e kompanisë, adresën, email adresen dhe numrin e telefonit.

Si i përdorim informacionet tuaja
Ne i përdorim informacionet që i mbledhim në mënyra të ndryshme, duke:Sigurojmë, operojmë dhe mirëmabjmë uebsajtin; Përmirsojmë, personalizojmë dhe zhvillojmë uebsajtin; Ta kuptojmë dhe analizojmë se si e përdorni uebsajtin; Të zhvillojmë produkte,shërbim,funksione dhe veçori të reja; Të komunikojmë me ju, direkt ose përmes një prej bashkëpuntorëve tanë, përfshirë me shërbimin ndaj klientit; për t'ju siguruar azhurnime dhe informacione të tjera në lidhje me uebsajtin, për marketing dhe qëllime promovuese; Të ju dërgojmë email; Të identifikojmë dhe parandalojmë mashtrimet; Të ju dërgojme fotografi, materiale promovuese etj.

 xpuna recruitment l.l.c ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve log.Këto skedarë regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet e internetit. Informacionet e mledhura nga skedarët log përfshijnë adresat e protokollit në internet (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit Internet (ISP), datën dhe orën, faqet referuese/dalëse, numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me ndonjë informacion  personal të identifikueshëm. Qëllimi i informacionit është analizimi i tendencave, administrimi i faqes, përcjellja e lëvizjes së përdoruesve në uebfaqe dhe mbledhja e informacionit demografik.

Konfidencialiteti
xpuna.com i ruan të dhënat dhe privatësinë e secilit individ apo biznes dhe nuk i publikon֝, shpërndanë apo keqpordorë identitetin e asnjë individi, vetëm në rast se kërkohet nga gjykatat në ndonjërën prej procedurave gjyqësore.

Cookies dhe Web Beacons
Si çdo faqe në internet, xpuna përdor 'cookie'. Këto cookie përdoren për të ruajtur informacione, përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet në faqen e internetit në të cilën vizitori është qasur ose vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar përvojën e përdoruesve duke rregulluar përmbajtjen e uebsajtit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe/ose informacione të tjera.

Cookie Google DoubleClick DART
Google është një shitës i palëve të treta në faqen tonë. Që gjithashtu përdor cookie, të njohura si cookies DART, për të shërbyer reklama për vizitorët e faqes sonë bazuar në vizitën e tyre në www.xpuna.com dhe faqet e tjera në internet.

Partnerët tanë të Reklamimit
Disa nga reklamuesit në faqen tonë mund të përdorin cookie dhe “Web Bacons”  të internetit. Partnerët tanë të reklamave janë renditur më poshtë. Secili prej partnerëve tanë të reklamave ka Politikën e vet tëprivat◘sisë për politikat e tyre mbi të dhënat e përdoruesit.

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si cookie, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat dhe lidhjet e tyre përkatëse që shfaqen në xpuna, të cilat dërgohen direkt në shfletuesin e përdoruesve. Ata automatikisht marrin adresën tuaj IP kur kjo të ndodhë. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe / ose për të personalizuar përmbajtjen e reklamave që shihni në faqet e internetit që vizitoni. Xpuna nuk ka qasje ose kontroll mbi këto cookie që përdoren nga reklamuesit e palëve të treta.

Politikat e privatësisë së palës së tretë
Politika e privatësisë e xpuna nuk vlen për reklamuesit ose faqet e internetit të tjera. Kështu, ne po ju këshillojmë të konsultoheni me Politikat përkatëse të privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të hiqen dorë nga opsionet e caktuara.  Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes options tuaj të shfletuesit individual

Të drejtat e juaja

Të drejtat tuaja në lidhje me përpunimin e të Dhënave Personale
Keni të drejtë:
· të pajiseni me një kopje të të dhënave personale që i mbajmë në lidhje me ju;
· të kërkoni përditësimin ose korrigjimin e ndonjë të dhëne të pasaktë, ose t’i plotësojmë të Dhënat Personale jo-komplete;
· të kërkoni që ne mos t’i përpunojmë të dhënat tuaja personale për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë.

Gjithashtu keni të drejtë, në rrethana të caktuara:
· ta kundërshtoni përpunimin e të Dhënave Personale;
· të kërkoni nga ne që t’i fshijmë të dhënat tuaja personale;
· ta kufizojmë përpunimin e të Dhënave tuaja Personale;
· të na kërkojë që t’i transmetojmë disa të Dhënave Personale tek ju ose t’i transferojmë një kontrolluesi tjetër të të dhënave.

Ushtrimi i të drejtave tuaja
Nëse dëshironi që t’i ushtroni ndonjë nga të drejtat tuaja të mësipërme, mund të na kontaktoni përmes një nga opsioneve të mëposhtme.
· Mund të na dërgoni email në adresën e mëposhtme: [email protected]
· Mund të shkruani në adresën postare e poshtme: rr. Gustav Mayer, p.n, Prishtinë, 10000, Kosovë

Ligjet e aplikueshme
Ky njoftim për privatësi rregullohet dhe interpretohet në përputhje me ligjet e Republikës së Kosovës dhe çdo dispozitë tjetër e detyrueshme e ligjeve në fuqi në Republikën e Kosovës.

XPUNA.COM
Kjo platformë është mbështetur nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim përmes projektit të saj Rritja e Punësimit për të Rinj (EYE) i cili zbatohet nga Helvetas dhe MDA.
Privacy Policy