JENI DUKE KËRKUAR STAF?

xpuna ofron shërbime profesionale dhe inovative në procesin e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit për kompaninë tuaj! Kurse kohën sepse ne ju ofrojmë kandidatët më të kualifikuar në tregun e punës, duke ju kursyer kohën, resurset dhe gabimet gjatë procesit.

Lexo më shumë

JENI TË INTERESUAR PËR SFIDA TË REJA?

Për gjithë profesionistët e nivelit Menaxherial/Ekzekutiv të cilët janë në kërkim të hapit të ardhshëm në karrierën e tyre, xpuna padyshim është zgjidhja ideale. Falë bashkëpunimit me kompanitë dhe institucionet më të mëdha, ne kemi qasje në pozita pune dhe informata dhe specifike të cilat nuk janë publike!

Lexo më shumë