Rekruto personat e duhur përmes CV Databazës tonë

Qindra kandidatë nga industri të ndryshme janë të hapur për oferta pune

Qindra kandidatë të hapur për oferta pune në databazën tonë

Identifiko kandidatët që ju keni interesim

Qindra kandidatë të hapur për oferta pune andaj qasuni vetëm me një klikim të vetëm. Ju hulumtoni falas të gjitha CV dhe paguani vetëm ato që shkarkoni/hapni.

FILTRIM INTELEGJENT

Filtroni kandidatët në bazë të pozitës, eksperiencës, edukimit, industrisë, pagës, gjuhës, lokacionit...

REKRUTIM EFEKTIV DHE KONFIDENCIAL

Ju kontaktoni direkt kandidatët që ju interesojnë duke qenë direkt në përzgjedhje dhe praktikë.

Si funksionon databaza e CV?

Kërko falas kandidatët që ju dëshironi përmes filtrimit intelegjent, identifiko kandidatët më të përshtatshëm, hap detajet e tyre dhe shpreh interesimin e juaj për takim/intervistë drejtpërdrejtë.

build profile

KANDIDATËT E KUALIFIKUAR = MUNGESË TREGU

Kandidatët e kualifikuar kërkohen nga tregu i punës andaj mos harroni të tregoni benefitet dhe mundësitë e avancimit në karrierë gjatë intervistës suaj dhe ofertës së punës.

Disa nga partnerët tanë

Bashkohu me ne !