REKRUTO
MENÇUR

Posto shpallje përmes platformës apo dërgo shpalljen në [email protected]

Qindra kandidatë të hapur për oferta pune në databazën tonë

Identifiko kandidatët më të mirë

Përshkruaj kërkesat e punës duke përfshirë benefitet dhe pritshmëritë e juaja.

Kurse kohën sepse këtu gjeni më të mirët

Syno rekrutimin e më të mirëve dhe targeto cilësinë përmes nesh.

Eksperiencë e mrekullueshme për kandidatët

Sistemi për menaxhimin e konkurseve, kandidatëve dhe pagesave është punë minutash.

Qindra kandidatë në baza ditore kërkojnë hapin e tyre të radhës në karrierë brenda xpuna.com

Si funksionon? Çfarë ofron?

1
AUTO REFRESH

Zgjedhni opsionin që dëshironi dhe ripoziciononi çdo 5, 7, 10 ditë shpalljen tuaj në krye të ballinës.

2
FILTRIM EFIKAS

Përmes sistemit për menaxhimin e kandidatëve, ju intervistoni kandidatët; shikoni profilin; analizoni pritshmëritë e tyre dhe vlerësoni.

3
30 DITË SHFAQJE

Shpallja juaj, do të mbetet aktive për 30 ditë.

4
PËRDORIM EFEKTIV

Krijo profilin e kompanisë, posto punë, gjenero faturën, konfirmo pagesen pa pasur nevojë për takime, telefonata apo email.

5
APLIKIM ME 1 KLIKIM

Kandidatët të cilët aplikojnë për punë, ju duhet vetëm 1 klikim i vetëm.

6
EMAIL MARKETING

Shpallja juaj e punës do të dërgohet përmes emailit tek kandidatët më të përshtatshëm, falë filtrimit smart.

7
FILTRIMI INOVATIV

Sistemi ynë siguron promovimin e shpalljes tuaj tek kandidatët me interesa të ngjajshme.

8
6 MUAJ SHFRYTËZIM

Pas pagesës, ju mund të postoni shpalljen tuaj të punës brenda 6 muajve.

9
PËRKRAHJE TEKNIKE

Ju mund të na kontaktoni për informata shtesë apo përkrahje teknike.

Rekruto mençur dhe shpejtë

Krijo llogarinë dhe profilin e kompanisë, shpall konkursin, trego benefitet që ofroni, filtro kandidatët gjatë aplikimit, shiko pritshmëritë financiare dhe interesat e tyre, menaxho aplikimet dhe mëso më shumë rreth kandidatëve në platformën tonë dhe rrjeteve sociale.

build profile

Qindra profesionist janë në kërkim të hapit të ardhshëm në karrierën e tyre

Targeto profesionistët që përputhen me nevojat e kompanisë suaj, duke personalizuar shpalljet përmes sistemit tonë intelegjent dhe këshillave nga ekipi ynë përkrahës. Është koha të fokusoheni në përmbajtje dhe jo masë.

Disa nga partnerët tanë

Bashkohu me ne !