Vizitorë

+100.000/Muaj

Shfletime

+150.000/Muaj

Radio

2x/Ditë

CV

+1000

BANER REKLAMAT

Promovo biznesin, shërbimin, produktin që jup ofroni tek mijëra vizitorë mujor të platformës sonë. Reklamo në banerë të dimensioneve të ndryshme të optimizuara për desktop apo paisje mobile. Në rast se dëshironi të targetoni profesionistët e rinj dhe rrisni numrin e aplikantëve për konkurset e juaja, përmirsoni brendin dhe imazhin e kompanisë apo promovoni produktet/shërbimet e juaja, xpuna është adresa e duhur.

Lexo më shumë

EMAIL MARKETING

E ardhmja juaj varet nga përceptimi që tregu ka për kompaninë, shërbimet apo produktet e juaja. Qëndro konsistent dhe siguro pozitën në tregun e punës përmes email marketingut. Targeto kandidatët e databazës tonë përmes artikujve në një nga njoftimet tona javore/mujore, banerëve apo njoftimeve specifik mbi konkursin tuaj të punës apo risi të ndryshme.

Lexo më shumë