xpuna.com - Zgjedhja ma e mirë për staf profesional

Mirësevini në platformën më inovative në Kosovë, e cila ju ofron qasje tek punëkërkuesit profesionistë duke ju mundësuar të përdorni metodat më inovative të rekrutimit përmes të cilave synojmë të ju ofrojmë një hap më afër kandidatëve ideal për kompaninë tuaj.

Si të filloni? Disa këshilla praktike:

Kandidatët janë kurioz të informohen rreth organizatës tuaj, duke filluar nga historiku, benefitet që ofroni dhe stafi. Përshkruaj kompaninë në detaje duke mos harruar të inkuadroni fotografi, video, profilet e rrjeteve sociale & informatat kontaktuese.

xpuna posedon oferta të ndryshme lidhur me promovimin e konkurseve të punës të cilat mund ti shfrytëzoni varësisht nga nevoja juaj. Informohu mbi ofertat dhe benefitet që ofrojmë. Mos harro, ekipi përkrahës është në dispozicionin tuaj për pyetje & sygjerime shtesë.

A deshironi të keni qasje në databazën më inovative të profesionistëve në Kosovë dhe gjeni kandidatin që i duhen kompanisë tuaj? Në xpuna ju keni qasje në CV, duke e rritur shancën që të gjeni kandidatin e duhur për kompaninë tuaj.

Rekruto Mençur dhe Shpejtë!
Për informata shtesë:
+383 45 400 210
[email protected]