Detajet e kompanisë

Shehu

2 Pozita
Drenas

Kategoritë:

Ndërtim / Paisje, Prodhimtari, Industria e drurit

Email

Numri Kontaktues

045600975

Website

www.shkallashehu.com

Foto Galleria

Rreth Kompanisë

Ndërmarrja Shehu me tradite qe nga viti 1948 Ndërmarrje e specializuar për prodhimin dhe përpunimin e shkallëve

Rreth Kompanisë

Themeluar1948
Numri Stafit

Kompani të ngjajshme

Pozita të hapura pune

Apliko tani! Ju mund të jeni pjesë e kompanisë tonë!