Detajet e kompanisë

xpuna për klientin

37 Pozita
Prishtinë

Kategoritë:

Shërbimi ndaj klientit / Call Center, Edukim / Trajnime / Art, Burime Njerëzore, Internet / E-Biznesi, Personel i kualifikuar, Shërbime / Mirëmbajtje

Email

Numri Kontaktues

045400210

Website

www.xpuna.com

Foto Galleria

Rreth Kompanisë

xpuna.com është platformë inovative e punësimit dhe rekrutimit në Kosovë e themeluar në fillim të 2020. Misioni ynë është të ndihmojmë profesionistët dhe bizneset të arrijnë suksesin që e meritojnë.

Përmes xpuna për klientin ne promovojmë dhe rekrutojmë staf për kompani dhe partnerë të xpuna.com

Rreth Kompanisë

Themeluar2020
Numri Stafit1-10

Kompani të ngjajshme

Pozita të hapura pune

Apliko tani! Ju mund të jeni pjesë e kompanisë tonë!