Detajet

3-D Artist në Blender

1 Pozita
SoftDome
Industria:
Grafikë / Web Dizajn / DTP
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
01 July 2020

Apliko

Përshkrimi

Kompania për zhvillim të Softverit , Soft Dome me bazë në Prishtinë shpall një pozitë pune për: 3-D Artist në Blender.

Kualifikimet: 

- Të jeni kreativ

- Të keni njohuri mbi mesatare në Blender 

- Të keni njohuri mbi mesatare në Photoshop

- Të keni njohuri mbi mesatare në Ilustrator

- Të jeni i/e diplomuar

 

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe Portfolion në email adresen [email protected] apo të aplikojnë përmes platformes xpuna. 

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2015
Numri Stafit1-10

Punë të Ngjajshme