Detajet

Agjent i shitjes

5 Pozita
Industria:
Shitje, Shitje Direkte
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
20 September 2021

Përshkrimi

KONKURS

Kompania Dental Day me seli në Prishtinë e cila merret me distribuimin dhe shitjen e produkteve dhe pajisjeve dentare kërkon punëtor/e qe është i motivuar dhe përkushtuar për arritje të rezultateve në punë, të aplikojnë për pozitën :

Agjent i shitjes (5 vende të lira pune)

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Hulumtimi dhe analiza e tregut
- Planifikimi i detyrave dhe përgjegjësive në vendin e punës
- Prezantimi i produkteve dhe ofertave tek klientet si dhe realizimi I shitjes së tyre
- Mirëmban raportet me klientet dhe promovon qasje pozitive
- Përpilimi i raporteve të punës dhe raportimi i tyre te menaxhmenti

Kriteret:
-
Pervojë pune në shitje ose punë të ngjashme
- Aftësi shumë te mira në komunikim dhe negocim
- Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme
- Patent shofer, kategoria B
- Njohja profesionale në kategoritë e komerciales, shitjes me pakicë, njohuri të tregut etj.
- Aftësi për punën në presion dhe fleksibilitet në punë
- Të ketë aftësi të shkelqyeshme organizative

Inkurajohen të gjithë kandidatet të aplikojnë duke dërguar CV me foto përmes e-mail adresës elektronike: [email protected], ose në pikën kryesore, depo dentare “Dental Day”. Rruga Ymer Aliu, BL-A1-HY-Z2, Prishtinë

Afati i fundit për aplikim: 20 Shtator 2021

Galleria