Detajet

Agjent i shitjes

1 Pozita
Ana Pharm
Industria:
Medicinë , Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
22 April 2021

Përshkrimi

Ana Pharm Sh.p.k është në kërkim të  një personi të motivuar dhe që ka dëshirë të jetë pjesë e ekipit tonë, në pozitën:
Agjent i shitjes

Kriteret e kërkuara:
-
Të ketë të përfunduar fakultetin (preferohet lëmia e ekonomisë), kërkohet diploma.
- Përvojë pune në shitje në terren së paku 1 vit (preferohet në lëminë e farmacisë apo suplimenteve) *Obligative
-
Të jetë person i orientuar për shërbim ndaj klientit
- Të ketë aftësi të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës
- Të ketë aftësi për punë ekipore (të jetë person bashkëpunues me stafin e kompanisë)
- Aftësi shumë të mira komunikuese
- Kërkohet patent shoferi kategoria B
 
Detyrat dhe përgjegjësitë:
-
Shitja direkte në terren e vitaminave dhe suplimenteve
- Mirëmbajtja e raporteve me klientët ekzistues dhe themelimi i raporteve me klientë të rinj
- Pranimi i porosive nga klientët, procesimi dhe dërgimi i atyre porosive
- Detyra të tjera të ngjashme, të caktuara nga menaxhmenti i kompanisë
 
Aplikacionin për pozitën në fjalë mund ta shkarkoni nga Web faqja www.anapharm-ks.com dhe të njëjtin pasi ta plotësoni duhet ta dërgoni në e-mail adresën tonë [email protected], apo ta sillni fizikisht në ndonjërën nga adresën tonë (në zarf të mbyllur). Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen për intervistë.

Galleria