Detajet

Agjent i shitjes ne teren (D2D)

2 Pozita
Telkos
Industria:
Shitje Direkte
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Vushtrri
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 October 2020

Apliko

Përshkrimi

Telkos L.L.C shpall konkurs pune për pozitën: Agjent i shitjes ne teren - “D2D” (Door to Door – Derë më Derë)

Lokacioni: Vushtrri


Detyrat dhe Përgjegjësitë: 

- Të prezentoj shërbimet e Televizionit & Internetit klientit potencial;

- Të lidhë kontrata me klientët potencial;

- Të siguroj rritjen e shitjes;


Edukimi dhe përvoja:

- Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përfunduar Fakultetin e Ekonomik (Marketing) (e preferuar);

- Përvojë pune në fushën e marketingut (e preferuar);;

- Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;

- Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjen e shitjes;

- Trajnime dhe certifikime ne fushen përkatëse janë përparësi;

- Njohja e gjuhës angleze;


Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në:[email protected]  Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.


Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.


Galleria