Detajet

AGJENT PER TEREN

1 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prizren
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
20 April 2021

Përshkrimi

LIMPO  Sh.p.k, hap konkurs për:

Pozita: AGJENT PER TEREN

Kushtet e kerkuara:
- Kandidati duhet të ketë patent shoferin te kategorise B;
- Pervoje pune te pakten 1 vite si agjent ne teren;
- Te jete komunikativ dhe i afte ne shitje;
- Sygjerimi dhe ofertimi i produkteve tona tek kilentet;
- Shitja aktive e produkteve tona;
- Fleksibil ne orarin e punes dhe ndryshimeve qe i behet ne teren sipas nevojes.

Ofrojme:
-
Paga fikse + bonuse ne shitje.

Veprimtaria jone:
-
Ofrojme produkte per auto larje dhe kompani te pastrimit.

Koment:
Perparsi kane ata me vendbanim ne Prizren.
Të interesuarit të dërgojn CV-të e tyre në email adresen [email protected]
Numrat kontaktues: +383 45 238 008 (viber) , 049 947 227.

Galleria