Detajet

Agjent Shitjesh

1 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Gjysëm Orar
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
30 October 2021

Përshkrimi

Farmasi Kosovo, kompani kozmetike ne treg kerkon te rekrutoje Agjent Shitjesh. (Part time)

Detyrat:
- Prezantimi i Produkteve te kompanise ne cdo klient potencial
- Ndertimi dhe ndjekja e marredhenieve me klientet
- Te jete gjithmone ne kerkim dhe te kerkoje kliente te rinj ne zonen e caktuar
- Te raportoje ne baze ditore per progresin ne zonen e tij / saj
- Te zbatoje procedurat dhe rregulloren e brendshme te kompanise

Kualifikimet:
- Minimalisht posedimi I diplomes se gjimazit
- Aftesi shume te mira komunikese dhe prezantimi
- Orientim ndaj sherbimit te klientit
- Eksperienca te meparshme ne shitje ose menazhim perben avantazh
- Aftesi organizative dhe menaxheriale

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV ne adresen e emailit [email protected] deri me date 30.10.2021
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.
Tek subjekti I emaili qe do te dergoni CV shenoni emer mbimer – agjent shitjesh

Galleria