Detajet

Agjent Tregtar - Ambullantiv

3 Pozita
Uka Group
Industria:
Shitje, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Ferizaj
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
05 April 2024

Përshkrimi

Uka Group, shpall konkurs per poziten:

Agjent Tregtar - Ambullantiv (3)
Lokacioni i Punës: Ferizaj

Detyrat dhe përgjegjësitë:
-
Viziton klientët sipas rutës, pranon porosi, kontakton dhe krijon klientë të rinj duke planifikuar dhe organizuar orarin dhe rutën ditore të vizitave ndaj pikave shitëse ekzistuese, potenciale si dhe ndaj faktorëve tjerë në treg.
- Përshtatë përmbajtjen e prezantimit të shitjes duke studiuar produktet që duhet shitur, pikat shitëse apo faktorë tjerë tregu, si dhe historinë e shitjes dhe kartelën e klientit në përgjithësi.
- Kujdeset për pozicionimet e produkteve në rafte të dyqaneve që i furnizon,
- Identifikon klientë të ri dhe inicion bashkëpunimin me ta,
- Liston produktet e reja nëpër dyqane,

Kualifikimet e Kërkuara
-
Të ketë të përfunduar së paku shkollën e Mesme;
- Të ketë përvojë pune në këtë drejtim ose të ngjashëm minimum 1 vit;
- Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
- Të posedoi patentë shofer të kategorisë B.

Menyra e aplikimit:
Kandidatet e intersuar per vende pune mund te aplikojne duke derguar CV-ne ne email: [email protected]

Telefon: 049 10 90 60.
Adresa: Bibaj, Feriza.

Galleria