Detajet

Agjent/e i shitjes

2 Pozita
Industria:
Shitje, Shitje Direkte
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
15 October 2021

Përshkrimi

Pozita:                                       Agjent/e i shitjes
Njësia / Departamenti:           Altavia  
Niveli:                                         2-Agjentë
Orari/kontrata:                          I plotë

RRETH NESH
AltaVia Travel është themeluar ne vitin 2001 ne Prishtinë. Ne jemi një prej agjensioneve lidere në tregun e udhëtimeve në Ballkanin Perendimor.  Zyrja jonë kryesore gjendet në  qendër të Prishtinës. Ekipi jonë ka mesatarisht 11 vjet pervojë pune dhe është i dedikuar, motivuar dhe pergaditur profesionalisht të asistojnë klientin me cdo kërkese që  ndërlidhet me udhëtimin apo pushimin e tyre.

Detyrat
Punonjësi në  këtë pozitë duhet të  jetë në  gjendje të:
- Hulumtoj tregun, zhvilloj dhe promovoj shërbimet turistike
- Planifikoj udhetimet dhe pushimet e klienteve
- Jep informata dhe sugjerime për klientet
- Informon klientet
- Ogranizoj fluturimin dhe transportin e turisteve
- Aranzhoj dhe rezorvoj pako turistike
- Përgadise dokumentet e udhëtimit
- Planifikoj itinerarin e udhëtimeve dhe akomodimeve

AFTËSITË, NJOHURITË DHE SHKATHTËSITË
-
Të zotoj gjuhen angleze në shkrim dhe lexim,
- Preferohet të  ket pervojë  pune në shitjen e aranzhmaneve turistike,
- Është e preferueshme por jo e domosdoshme të ketë mbaruar shkollimin e lartë apo shkollim profesional sipas Korrnizes Kombëtare të Kualifikimeve apo trajnim ndërkombëtar të  IATA-së,
- Të ketë trajnim dhe pervojë në perdorimin e sistemit të rezervimit Amadeus,
- Të zotoj perdorimin e aplikacioneve te MS Office si MS word, MS Excel, MS Outlook apo atyre të Google si Google Drive, Google Sheets, Google Docs, Gmail etj.
- Aftësi të punoj nën presion kohor.

Procesi i aplikimit
Nëse i përmbushni kushtet e lartcekura ju lutem dergoni aplikacionin (CV dhe një letër motivuese) me email në [email protected] më se largu deri më 15.10.2021. Ne do t’ju kontaktojmë për intervistë nëse perzgjidheni në listën e shkurtë.
Suksese.

Galleria