Detajet

Agjent/e i/e shitjes

1 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
18 August 2022

Përshkrimi

Relux SH.P.K. është kompani prodhuese e ngjyrave, fasadave dhe shumë materialeve tjera, me lokcaion në Magjistralen Prishtinë-Ferizaj km 6.Relux SH.P.K. shpall konkurs pune për poziten:

Agjent/e i/e shitjes

Kriteret:
-
Arsim i lartë;
- Përvojë në shitje;
- Patentë shoferi i kategorisë B;
- Kuptimi i thellë i produkteve të kompanisë dhe pozicionit të saj në industri;
- Komunikativ dhe energjetik;

Ne ofrojmë:
-
Vend të sigurt pune;
- Sigurim shëndetësor;
- Pushim të rregullt vjetor;
- Shujtë ditore;
- Transport të organizuar;
- Pagë fikse + bonuset;

Për të aplikuar dërgo CV-në në [email protected], ose na kontakto në numrin 048 200 205.

Galleria