Detajet

Agjent/e në teren

1 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Gjysëm Orar
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Gjilan
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
15 September 2022

Përshkrimi

AGJENT/E NE TEREN
 
-
Puno një punë të mirë me orar flexibil në vetëm 4 orë punë në ditë.
- Nese je në një marëdhenje pune kompania jonë të ofron mundësi parttime job.
- Orari i punës do të jetë mbasdite nga ora 17:00-21:00, por mund të kerkosh edhe fulltime job. 
- Pagesat me standard evropian : 500euro rroga bazë ose me % per të mos harruar vetëm 4orë punë në ditë arrihet kjo pagë. 
- Udhtime jashtë vendit papagesë çdo 3muaj.
- Çdo 6muaj seminare botërore në motiv dhe eksperiencë të jashtëzakonshme në shetitje.
- Kërkohet puna në teren me bashkpuntor të kompanisë.
- Të posedoni një veturë për shfrytëzim.
- Mësimin e merr në kompani për vetëm 5ditë trajnime.
- Preferohet të jeni qift por edhe vetëm mundesh. 
- Tereni i punës GJILAN me rrethin.

DËRGO NJË CV SE BASHKU ME FOTO


Per pytje shtesë (Whatsapp & Viber) mbrenda orës 10:00 - 18:00 :

+38344173990
+38349645762

Galleria