Detajet

Agjent/e të shitjes

1 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
20 October 2021

Përshkrimi

Agjent/e të shitjes  (1)
Vendi: Prishtinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
- Prezentimin e produkteve të kompanisë;
- Shitjen e produkteve të kompanisë;
- Identifikimin e klientëve të rinj;
- Mirëmbajtjen e raporteve me klientët ekzistues
- Vizitat në terren

Kriteret:
- Të ketë të mbaruar fakultetin (eksperienca e mëparshme dhe referencat përbëjnë avantazh);
- Të ketë njohuri mbi marketingun dhe shitjen;
- Të ketë njohuri të mira të programeve bazë kompjuterike;
- Të ketë shkathtësi të mira të komunikimit dhe negocimit,
- Të posedoj patentë shofer për kategorinë B.
- Të ketë njohuri të gjuhës angleze;

Mënyra e aplikimit!
Të interesuarit mund të aplikojnë duke na dërguar CV-në përmes e-mailit: [email protected] Afati i fundit për aplikim është deri më: 20.10.2021

Galleria