Detajet

Arkitekt/e

1 Pozita
Industria:
Arkitekturë / Dizajn Interier
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Mitrovicë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
10 February 2022

Përshkrimi

Agimi Company shpall konkurs pune per:

Arkitekt/e 

Detyrat dhe Përgjegjësitë : 
- Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit, 
- Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave te klienteve, 
- Kalkulimi i kostove dhe llogaritja e materialeve  
- Përgaditja e ofertave dhe prezantimi i ofertave tek klientet,  
- Menaxhimi i  projekteve te kontraktuara 
- Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike, 
- Përgaditja e raporteve  ditore, javore dhe mujore per punet e perfunduara, 

Kualifikimet : 
- Te ketë paraqitje profesionale,  
- Përvojë me ArchiCad, AutoCAD ,3D MAX dhe Microsoft Office. 
- Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt. 
- Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse. 
- Te  kete  njohuri të gjuhës angleze  .

Mënyra e Aplikimit
Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës: [email protected]
Adresa: Agimi Company  Shkabaj , Magjistralja Mitrovice-Prishtine km 1.
Konkursi është I hapur 30 ditë nga dita e publikimit.
Vetëm kandidatët e sukseshëm do të kontaktohen.

Galleria