Detajet

Arkitekt/e & Interier Dizajner/e

3 Pozita
Industria:
Arkitekturë / Dizajn Interier
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
10 April 2021

Përshkrimi

Elsa Group shpall këtë konkurs për:
Arkitekt/e (2 vende)
Interier Dizajner/e
Lokacioni: Fushë Kosovë

Nga kanditadët kërkohet:
- Të ketë paraqitje profesionale,
- Diplomë universitare në Arkitekturë, Dizajn,
- Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë, Dizajn,
- Njohuri të gjuhës angleze.
- Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
- Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
- Matje të ndryshme të objekteve në teren
- Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit, 
- Aftësi për të punuar në mënyrë efikase nën presion kohor.
- Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave te klienteve, 
- Menaxhimi i  projekteve te kontraktuara 
- Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike, 
- Përgaditja e raporteve  ditore, javore dhe mujore per punet e perfunduara, 
- Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
- Përvojë me ArchiCad, AutoCAD, 3D MAX dhe Microsoft Office.

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet t´i dorëzojnë CV-të e tyre në formë elektronike në e-mailin: [email protected]. Numri i kontaktit: 049 905 920

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme