Detajet

Asistent i Shitjes

2 Pozita
HOMME
Industria:
Administrativ / Logjistik, Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
30 June 2024

Përshkrimi

POZITA: Asistent i Shitjes
Qyteti: Prishtinë
Lokacioni: Qendra Tregtare - Albi Mall
Pozita: FULL TIME
Dyqani: HOMME the store
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
- Organizimi i punës ditore
- Ofrimi i shërbimit ndaj klientëve
- Të njohë sistemin e shitjes dhe rregulloren e kompanisë
- Përgjigja e ankesave, kërkesave të klientëve në mënyre profesionale
- Ruajtja e standardeve dhe përmirësimi i vazhdueshëm i shërbimit ndaj klientëve
- Detyra të tjera në përputhje me pozitën dhe kërkesat e vendit të punës

Kualifikimet:
- Përvojë pune si asistent i shitjes ose të ngjajshme
- Diplomë të shkollës së mesme
- Njohuri të gjuhës angleze
- Aftësi të mira organizimi, komunikimi dhe sistemimi
- T’i përshtatet orarit fleksibil të punës
- Saktësi dhe vëmendje në detaje të punës
- Njohuri të Microsoft Office

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim
- CV

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën [email protected]

Galleria