Detajet

Asistente e Marketingut

2 Pozita
MINNA
Industria:
Marketing
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
28 August 2022

Përshkrimi

MINNA është kompani lidere në industrinë e modes, më saktësisht në dizajnimin dhe prodhimin e veshjeve ekskluzive. Aktualisht, MINNA është duke zgjeruar ambientet dhe biznesin, prandaj na duhen edhe njerëz të rinjë, të motivuar dhe të gatshëm për të vazhduar rrugëtimin së bashku. MINNA për plotësimin e nevojave të saj, shpall:

KONKURS PUNE
Pozita: Asistente e Marketingut (2)
Vendi: Prishtinë (Cagllavice, Magjistralja Prishtine-Ferizaj KM5)
Orare i plote
Fillimi i punes: 01.09.2022

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
-
Asiston në implementimin e Planit të Marketingut;
- Ndihmon në kryerjen dhe grumbullimin e gjetjeve nga hulumtimi i tregut;
- Lidhja dhe zhvillimii i marrëdhënieve me furnitorët dhe klientët
- Kryen raporte me kërkesë të menaxhmentit;

Kriteret:
-
Njohuri të gjuhës angleze (e domosdoshme)
- Përvojë pune
- Diplomë Universitare në Marketing apo të ngjajshme (E preferuar)
- Njohuri të pakos MS Office (e preferuar

Mënyra e apikimit!
Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: [email protected]
Afati i fundit për aplikim është deri më: 28.08.2022
Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme