Detajet

Asistente e Shitjes

4 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 August 2022

Përshkrimi

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.
Me qëllim të zgjerimit të aktiviteteve vepruese kompania Afri Fashion sh.p.k  përfaqësues ekskluziv i brendeve si : Tommy Hilfiger dhe Calvin Klein hap konkurs për vend të lirë pune :

 Asistente e Shitjes në Butik – Albi mall (4 vende pune)
 
Përgjegjësitë dhe Detyrat:
-
Shërbimi ndaj klientit, përshtatja dhe kuptimi i nevojave të tyre,
- Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klient,
- Këshillimi i konsumatorëve, në përputhje me stilin e tyre.
- Përkujdeset për vendosjen e artikujve në rafte dhe kukulla sipas udhëzimeve të mbikëqyrësit,
- Kujdeset që të gjitha veshjet dhe aksesorët te jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan (vendosja e alarmeve, kategorizimi, palosja, etj),
- Përkujdeset për sektor të caktuar, menaxhon raftet (vendosja dhe largimi i artikujve) konform standardeve të kompanisë, si dhe depon,
- Mban evidencën e shitjeve dhe porosive ditore dhe mban të informuar mbikëqyrësin për çdo parregullësi,
- Informohet nga konsumatorët për kërkesat/ankesat e tyre dhe raporton tek mbikëqyrësi.

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:
-
Diplomë e shkollës së mesme
- Të ketë përvojë pune në shitje
- Njohja e gjuhës angleze
- Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme
- Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi
- Të jetë energjike, aftësi të punës nën stress dhe me vetë iniciativë

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në dhe te bashkangjitur dergoni foton tuaj, [email protected] deri me datën 31.08.2022
Vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.
Vendi: Qendra Tregtare "Albi Mall” - Veternik-Prishtinë.

Galleria