Detajet

Asistent/e i/e Shitjes

1 Pozita
BINNI
Industria:
Shitje, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
12 April 2024

Përshkrimi

KONKURS
Kompania BINNI
Lokacioni: Prizren

Shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:               
- Asistent/e e shitjes

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kanditadët kërkohet:
-
Të ketë paraqitje profesionale,
- Përvojë ne pune.
- Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
- Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
- Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
- Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve
- Administrim dhe koordinim i veprimtarive ditore.

PAGESA:   Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të aplikojnë përmes CV-së së tyre së bashku me një fotografi në: [email protected] ose ne numerin e telefonit +38345101852
Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Galleria