Detajet

Asistente të shitjës

2 Pozita
ADL
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 July 2024

Përshkrimi

KONKURS

Brendi i mirenjohur turk ADL në lokalin Prishtina Mall fton të gjithe ata që kanë pasion modën dhe profesionalizmin që të i bashkohen ekipit tonë.

ADL hapë konkurs për pozitat :
2 Asistente të shitjës (Full time)

Kualifikimet e kerkuara :
-
Së paku diploma e shkollës së mesme
- Përvoje pune në fushë të ngjajshme
- Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi
- Fleksibilitet, përgjegjshmëri dhe pozitivitet ndaj punës

Përfitimet:
-
Orar fleksibil të punës
- Ambient dinamik të punës
- Mundësi të mëdha të rritjes dhe zhvillimit profesional

Aplikimi:
Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipit të ADL, julutem të dërgoni CV-në tuaj në e-mailin [email protected] vendin dhe pozitën e punës për të cilin aplikoni (ADL, PRISHTINA MALL,ASISTENTE SHITJES) deri me datë 31.07.202

Galleria