Detajet

Asistente të Shitjes & Arkatar/e

2 Pozita
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Patenta e shoferit:

Deadline:
21 October 2021

Përshkrimi

Kompania A&M Clothes -me kenaqesi rekruton staf te ri per hapjet e reja ne qytetin e Prizrenit dhe Mitrovices për:
Asistente të Shitjes
Arkatar/e
 

Punonjës: Të rregullt
Orari i punës: I plotë
Vendi i punës: A&M Clothes- QT- Galeria Mall ( Prizren) , dhe Jack & Jones QT- MALL of Mitrovica
Afati për aplikim deri më 06.11.2021

Detyrat e Asistentit të Shitjes:
-
Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve, 
- Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,
- Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat e Arkatarit:
-
Mirëpret klientët,
- Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit,me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,
- Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,
- Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,
- Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë.

Kualifikimet
-
Arsimimi i mesem ose i lartë,
- Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
- Shkathtësi të mira komunikuese,
- Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
- Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.
- Kontakt Reference.

MËNYRA E APLIKIMIT:
Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: [email protected]
Ju lutem të vendoset në subject: Pozita dhe Qyteti 

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme