Detajet

Asistente të shitjes në administratë

1 Pozita
Telkos
Industria:
Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Drenas
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 October 2020

Apliko

Përshkrimi

Telkos L.L.C shpall konkurs pune për pozitën: Asistente të shitjes në administratë / lokacioni: Gllogoc


Detyrat dhe përgjegjësitë.

- Mirëpret klientët;

- Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit, me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare;

- Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj;

- Plotëson raporte të ndryshme të shitjes;

- Raporton tek Përgjegjësi i Arkave.


Edukimi dhe përvoja

- Kandidatët duhet të kenë të përfunduar arsimin e larte ne Degen Ekonomik,

- Të ketë aftësi të mira prezantuese dhe komunikuese ,

- Të ketë njohuri bazë mbi kompjuterin (Hardware, Software, MICROSOFT OFFICE),

- Të jetë fleksibil  dhe të jetë i gatshëm të punoj individualisht dhe në grup,

- Të ketë përkushtim dhe etikë në punë.


Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në:[email protected]  Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.


Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2018
Numri Stafit51-200

Punë të Ngjajshme