Detajet

Automekanik, Vozitës (Kategoria B dhe C )

6 Pozita
Auto Beda
Industria:
Auto / Paisje, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
17 April 2024

Përshkrimi

KONKURS
BEDA SH.P.K hap konkurs per pozitat :
- Automekanik (5 vende të lira)

Detyrat kryesore përfshijnë:
- Diagnostikimi dhe riparimi i automjeteve.
- Mirëmbajtja e automjeteve dhe përpjekjet e përgjithshme të rrugëtimit.
- Përpunimi i detyrave të ndryshme mekanike.

Vozitës ( Kategoria B dhe C ) ( 1 vend I lirë )
Kualifikimet e kërkuara:
-
Aftësi komunikuese.
- Efikasitet në punë ekipore.
- Patent shoferi kategoria (B dhe C) 

Për pozitën Automekanik nevojitet së paku 5 vite pervojë pune.

Mënyra e aplikimit:
Ju lutem dërgoni CV-të tuaj në emailin:  [email protected]
Numri kontaktues: 045 800 807

Galleria