Detajet

Dekoriste në Marcipan

1 Pozita
Fellini
Industria:
Prodhimtari
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
28 October 2020

Përshkrimi

A dëshironi të keni punë kreative dhe të shprehni talentin tuaj për dekorim? Bashkohu me ekipin fantastik të Pasticerisë Fellini në pozitën Dekoriste në Marcipan.

Detyrat dhe përgjegjësitë:
-Bënë dekorimin e ëmbëlsirave të ndryshme.
-Është përgjegjëse për dekorimin e ëmbëlsirave.
-Ndihmon stafin e kuzhinës për kryerjen e punëve në kuzhinë.

Kushtet e kërkuara:
-Të jetë kreative në dekorimin e ëmbëlsirave.
-Të ketë përvojë pune së paku 2 vite.
-Të ketë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave të punës.
-Të jetë fleksibile në orar.

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në 049 220 065 

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2000
Numri Stafit30-50

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme