Detajet

Dizajner

2 Pozita
ArtStudio
Industria:
Reklamim, Marketing
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 July 2020

Apliko

Përshkrimi

Art Studio kompani e specializuar në shërbime shtypi, dizajni dhe zhvillim softueri e  cila tash e 20 vite ofron shërbime profesionale të cilësisë së lartë shpall konkurs pune për pozitën:
 
 Dizajner
 
Detyrat dhe përgjegjësitë
·         Dizajnimin e broshurave, fletushkave dhe materialeve të marketingut;
·         Mirëmbajtjen e konsistences së brendit te kompanisë;
·         Dizajnimin dhe krijimin e përmbajtjeve për web dhe rrjete sociale si video, foto dhe tekst;
·         Planifikimin dhe mbikqyrjen e kampanjave për marketing
Kriteret dhe aftësitë e nevojshme:
·         Arsimim i lartë në fushën e Dizajnit Grafik dhe Komunikimit(preferohen dy vite përvojë të punës);
·         Të ketë njohuri në paketen e Adobe Creative Suite veçanërishtë Adobe Photoshop, Adobe Illustratore dhe Premiere;
·         Të ketë së paku dy vite përvojë të punës në dizajnimin dhe krijimin e materialeve për Marketing
·         Të ketë aftësi kreative në krijimin e përmbajtjeve për rrjetet sociale.
 
Të interesuarit mund të aplikojnë në [email protected] apo përmes platformes xpuna duke klikuar tek butoni Apliko

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2000
Numri Stafit30-50

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme