Detajet

Dizajner/e Grafik/e & IT Programer

2 Pozita
Industria:
Grafikë / Web Dizajn / DTP
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prizren
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
25 July 2024

Përshkrimi

KONKURS PUNE - KOSHI GROUP L.L.C.

Koshi Group L.L.C. me seli ne Prizren, shpall konkurs pune për dy pozita, me orarë të
plotë (Full-Time në zyrë) :
1x Dizajner/e Grafik/e (M/F)
1x IT Programer (M/F)

Pozita: Dizajner/e Grafik/e (x1)
Ne ofrojmë:
-
Punë kreative dhe atraktive
- Zhvillim professional përmes trajnimeve të vazhdueshme
- (2) Dy ditë pushim gjatë javes, (4) Katër javë pushim vjetor gjatë vitit
- Pagën e 13 dhe bonuse të ndryshme sipas zhvillimeve
- Transporti dhe ushqimi i mbuluar nga kompania
- Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi

Kriteret për punësim:
-
Të jeni kreativ dhe vetë-inicues
- Të keni aftësi të mira në programet e Dizajnit Grafik (si p.sh; Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, CorelDraw etj.
- Të keni njohuri në rrjetet sociale të asistoj si Social Media Manager
- Menaxhimi I Web Faqes
- Diplomë Bachelor në fushën e Dizajnit Grafik, Marketingut ose të ngjashme
(Konsiderohet përparsi, jo obligative)
- Minimum përvojë pune 2 vite në fushën e kërkuar ose të ngjashme
- Të rrespektoni afatat e punimeve dhe projekteve të dhëna nga përgjegjësi juaj
- Të jeni të vëmendshëm dhe përkushtuar ndaj detajeve të është e domosdoshme
- Të keni njohuri të Gjuhës Shqipe, Gjuhës Angleze drejtshkrim dhe në të folur (obligative)

Të gjithë kandidatët e interesuar për punë mund të dergojnë CV-te e tyre
në email adresën
( [email protected][email protected] ) ose të vizitojnë zyret tona.

Galleria