Detajet

Elektro Instalues

1 Pozita
Conductor
Industria:
Inxhinieri
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
23 July 2024

Përshkrimi

Conductor me seli në Prishtinë shpallë konkurs për vende të lira të punes në pozitat: 

Elektro Instalues 

Kushtet dhe kualifikimet e nevojshme për aplikim:
  • Edukimi - Shkolla e mesme
  • Kualifikimi - Diploma e shkolles së mesme
  • Përvoja: Përvojë pune së paku 2+ në fushën përkatëse

Menyra e aplikimit: Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke kontaktuar në numrin e telefonit: +383 44 608 776 apo në emailin: [email protected]

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme