Detajet

ENGINE BOY NE TRAGETET ITALIANE

1 Pozita
Industria:
Inxhinieri
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Angleze
Patenta e shoferit:

Përshkrimi

Kompania TSTS GROUP në bashkëpunim me kompaninë italiane të trageteve GNV ka hapur aplikimet për pozicionin Engine Boy në sektorin e motorëve në bordin e trageteve të saj.

Kriteret e poziconit:

1.Njohuri të gjuhës italiane dhe/ose angleze në nivel mesatar.

2.Përvojë pune si mekanik dhe/ose formim profesional në shkollë mekanike, arsim i lartë në inxhinieri mekanike.

3.Mosha 18-35 vjeç. Kontratat e punës janë me afat 4+-2, të rinovueshme.

Detari i punësuar në pozicionin engine boy ka këto detyra:

1.Mirëmbajtje e pjesës motorike.

2.Vajisje, lubrifikime etj.  

Mundësi ngritjeje në kategori në kontratën e dytë për personat të cilët tregojnë përkushtim dhe seriozitet në realizimin e detyrave.

Paga duke filluar nga 945 dollar, të gjitha shpenzimet e akomodimit, të jetesës, vizës janë të mbuluara nga kompania. Imbarkimet në tragetet italiane të linjave të ndryshme fillojnë në periudhën qershor-korrik 2020.

Personat e interesuar të dergojnë CV tek  adresa e email-it : [email protected] dhe tek https://www.careers-page.com/tsts-group-shpk. Numra kontakti 0696075888/0672030620. Aplikimi juaj do të trajtohet në përputhje me ligjin  ''Mbi trajtimin e të dhënave personale''nr. 9887 datë 10.03.2008 të ndryshuar

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2010
Numri Stafit1-10

Punë të Ngjajshme