Detajet

Farmacist/e

1 Pozita
Koslabor
Industria:
Medicinë
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
15 October 2021

Përshkrimi

Koslabor, kompani e cila merret me shitjen dhe distribuimin e pajisjeve mjekesore hap konkurs për:
Farmacist/e
 
Detyrat e punës:
- Organizon, koordinon dhe mbikqyr punët në depo dhe dyqan
- Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre
- Kujdeset për afatet e produkteve dhe pajisjeve mjekësore
 
Kualifikimet:
- Liçencë valide të lëshuar nga Ministria e Shëndetësisë.
- Eksperiencë pune së paku 1 vit
- Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi
- Të jetë njoh mirë gjuhën angleze
 
Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV, në e-mail adresen: [email protected]

Afati i fundit për aplikim: 15.10.2021

Galleria