Detajet

Financiere

2 Pozita
Industria:
Finance / Accounting
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
20 September 2021

Përshkrimi

KONKURS  PËR  PUNË

TRUCK ZONE L.L.C, kompani e specializuar për shitjen e pjesëve për mjete /makina të rënda, shpall konkurs për punë.
Nëse jeni të pasionuar dhe të motivuar për të zhvilluar aftësitë tuaja profesionale si financiere atëhere TRUCK ZONE L.L.C  është vendi ideal i punës që ju kerkoni. Andaj mos ngurroni të aplikoni për tu bëre pjesë e ekipit tonë në një ambient modern pune në pozitën:

Financiere
Pozita - (2)

Vendi i punës TRUCK ZONE L.L.C, Bresje Fushë Kosovë, Rruga e pejes.

Kualifikimet:
- E obligueshme diploma universitare e fakultetit ekonomik,
- Të ketë pervojë pune në financa,
- Nivel i avansuar i gjuhës angleze dhe përdorimi i paketës Microsoft Office,
- Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip
- Të jetë komunikuese dhe bashkpunuese me kilent,
- Të jete ambicioze për punë.

Për të aplikuar ju duhet të dërgoni CV-në tuaj dhe pritjet financiare ( pritjet e pagës) tuaj në email adresen [email protected] duke shënuar në  subjekt:  Aplikim për financiere në Bresje Fushë kosovë, Rruga e pejes.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 20/09/2021 në ora 16:00.
Vetëm kandidatët që i plotësojnë kushtet e mësipërme do të ftohen në intervistë.

Galleria