Detajet

Java EE Developer, ASP.NET, C# Developer

5 Pozita
SoftDome
Industria:
IT Software
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
03 July 2020

Apliko

Përshkrimi

Kompania për zhvillim të Softverit , Soft Dome me bazë në Prishtinë shpall një pozitë pune për: Java EE Developer, ASP.NET,C#Developer.

Kualifikimet: 

- Të jeni kreativ

- Të keni njohuri mbi Java EE  

- Të keni njohuri mbi ASP.NET

- Të keni njohuri mbi C#Developer

- Të jeni i/e diplomuar


Të gjithë kandidatët e interesuar që të ndërtojnë një karrierë të sigurtë dhe të suksesshme mund të dërgojnë CV dhe Portfolion në email adresen [email protected] apo të aplikojnë përmes platformes xpuna. 

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2015
Numri Stafit1-10

Punë të Ngjajshme