Detajet

Kamarier/e-Banakier/e

2 Pozita
Gambini
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
30 September 2021

Përshkrimi

Gambini Kafiteria, në lagjen Bregu i Diellit, Zona Perendimore në Prishtinë është në kërkim të anëtarëve të ekipit, në pozitën:
 
Kamarier/e-Banakier/e

Përgjegjësitë:
- Të mirëpresë dhe shërbejë konsumatorët në lokalë promovojë produktet që ofrohen
- Të ndihmojë në përgatitje të biskotave përgatit kafe, çaj, lëngje sipas kërkesës së konsumatorëve të bëj pagesat e shërbimeve të ofruara
- Të mirëmbajë zonën e banakut dhe pajisjeve ë përdoren

Në Gambini, ne ndihemi si familje, andaj kërkojmë kandidatë me energji pozitive që përshtaten me frymëntonë ekipore.
Të interesuarit mund të na kontaktojnë në nr. e tel: +383 45 161 718.

Galleria